Куда за викенд - журке у суботу

Одличан план за ноћни живот гласи овако: само познати клубови и проверене журке

Четвртак 21. мар 2019.

cover image

Када не знате где вам се излази, Савамала је непогрешив избор. Много клубова у истој четврти отежава коначну одлуку куда у провод. Крените од добро познатог локала Транзит Nouveau. Старо место у новој причи креће са проводом од 23:00. Мала је вероватноћа да вам се неће допасти избор музике или атмосфера. Уколико се и то догоди, читав крај врви од ноћних клубова. Лако ћете пронаћи замену.

Техно субота у КЦ Град. Пет ди-џејева и продуцента ће пуштати музику од 23:00 до 05:00. Знате их проверено. Они су Михајло, брАк односно Владимир Јовић и Лука Црнобрња, Мудрост и Каен. Довољно искусни да забављају клабере широм Србије. Довољно радознали да константно уче и креирају нове сетове. Зато што је техно њихов универзум, зато су заједно загарантовано идеалан избор за суботу ноћ.


У клубу Шећер се 23. марта организује тотално другачија ноћ. Журка у суботу "Jungle Base Slavs" ће од 23:00 до 05:00 ће представити музику колектива "Base" и RNDMSLV. Заправо, бит ће диктирати ди-џејеви Dooban X, Coach, Трифун и Пава. Очекујте добру мешавину тврђег звука и невероватан ентузијазам домаћих младих забављача. Више него довољно разлога да одаберете излазак без имало пресије, са акцентом на електро звук.