Два пута клабинг

Магични петак ће стићи за трен. Журке су већ спремне. А ви?

Уторак 09. јул 2019.

cover image

Остајање код куће викендом није препоручљиво. Локална места су на истој позицији целе недеље па ни она нису нај избор за излазак. Мистерија где изаћи у петак има два решења. Када сазнате детаље, схватићете да су ципеле за плес једина преко потребна опрема за савршен провод у центру града.

Савамала има јасна правила за ноћни живот. Једино шта долази у обзир, од почетка до краја ноћи су максимално добро расположење, одлична пића и никад боља музика. Не занемарују се ни "ситнице" које клабинг значе попут организације, праве клупске расвете и беспрекорне услуге. Обавезан зачин је неусиљена, тотално лежерна атмосфера.

У петак, 12. јула све ово и још нешто, јако занимљиво ћете пронаћи у КЦ Град. На програму је музичка егзотика коју ће емитовати ди-џеј и продуцент из далеког Мексика. Познат по сјајној мешавини типичног клабинг бита и живих инструмената, Iñigo Vontier шири лепршаве, а упечатљиве вибрације широм света. Не пропустите прилику да уживо чујете новитете са мексичке електро сцене. Са њим, од 20:00 до 04:00 музику пуштају домаћи ди-џејеви Doo и brAk.

И даље по правилима Савамале. Зашто да не, када се журке из овог дела града данима препричавају. Једна адреса ствара баш добру забаву. Иста та адреса је увек актуелна. Посебно током лета када се активира башта. Отворено небо и тропски дизајн креирају другачији градски ритам. Транзит бар је локација на којој је провод петком у топ маниру загарантован. Музику бирају увек познати локални ди-џејеви. Коктеле праве првокласни бармени. Када пожелите квалитетан излазак, дођите у Транзит.