Dva puta klabing

Magični petak će stići za tren. Žurke su već spremne. A vi?

Utorak 09. jul 2019.

cover image

Ostajanje kod kuće vikendom nije preporučljivo. Lokalna mesta su na istoj poziciji cele nedelje pa ni ona nisu naj izbor za izlazak. Misterija gde izaći u petak ima dva rešenja. Kada saznate detalje, shvatićete da su cipele za ples jedina preko potrebna oprema za savršen provod u centru grada.

Savamala ima jasna pravila za noćni život. Jedino šta dolazi u obzir, od početka do kraja noći su maksimalno dobro raspoloženje, odlična pića i nikad bolja muzika. Ne zanemaruju se ni "sitnice" koje klabing znače poput organizacije, prave klupske rasvete i besprekorne usluge. Obavezan začin je neusiljena, totalno ležerna atmosfera.

U petak, 12. jula sve ovo i još nešto, jako zanimljivo ćete pronaći u KC Grad. Na programu je muzička egzotika koju će emitovati di-džej i producent iz dalekog Meksika. Poznat po sjajnoj mešavini tipičnog klabing bita i živih instrumenata, Iñigo Vontier širi lepršave, a upečatljive vibracije širom sveta. Ne propustite priliku da uživo čujete novitete sa meksičke elektro scene. Sa njim, od 20:00 do 04:00 muziku puštaju domaći di-džejevi Doo i brAk.

I dalje po pravilima Savamale. Zašto da ne, kada se žurke iz ovog dela grada danima prepričavaju. Jedna adresa stvara baš dobru zabavu. Ista ta adresa je uvek aktuelna. Posebno tokom leta kada se aktivira bašta. Otvoreno nebo i tropski dizajn kreiraju drugačiji gradski ritam. Tranzit bar je lokacija na kojoj je provod petkom u top maniru zagarantovan. Muziku biraju uvek poznati lokalni di-džejevi. Koktele prave prvoklasni barmeni. Kada poželite kvalitetan izlazak, dođite u Tranzit.