Gde izaći u petak

Prva noć u martu. Prvi provod u prolećnom fazonu. Konačno

Ponedeljak 25. feb 2019.

cover image

Klub Mladost će u petak, 1. marta od 23:00 do 05:00 biti mesto održavanja posebnog noćnog dešavanja. Kompletan muzički program će biti u rukama etikete "Last 95". Ako se uzme u obzir da iza uspešnog srpskog izdavača elektronskog zvuka stoji baš Danijel Čehranov, unapred se zna kakav će biti provod. Fenomenalan!

Kc Grad iste večeri, prve u martu, organizuje super parti. Sa akcentom na emocije i dobre vibracije. Di-džej duo 100MU, tačnije 100 MU Tamarama su Olga i Tamara. Njih dve brišu postojeća pravila i unose vedrinu u klupski život. Puštaju baš sve, od popa preko indi roka. Velika doza r'n'b i hip-hop muzike je prisutna kada publika to želi. Ipak, one obožavaju dream pop, drum'n'bass, synth i slične žanrove. U petak, 1. marta od 23:00 do 04:00 će ispunjavati sve vaše muzičke želje.


Provereno mesto za trens žurke, splav Kolos u petak, 1. marta će otvoriti svoja vrata sa velikim razlogom. Tačno u 23:00 počinje trens manifestacija koju će fanovi ovog zvuka dugo pamtiti. Gosti beogradskog klabinga su ni više ni manje nego izraelske mega zvezde - Vini Vici i Animato. Prvi su poznati po neverovatnom zvuku i broju nastupa. Gotovo isto toliko imaju i nagrada za dosadašnja ostvarenja. Projekat Animato je lično kreirao Patrick Chen iz Tel Aviva kome apsolutno svi predviđaju veliki uspeh u modernoj progressive i psy-trance galaksiji. Najpoznatiji trens festivali odavno ne mogu bez njega. Ne propustite ovaj specijalan provod.