Tri puta žurka

Gde u provod prvog petka u mesecu

Utorak 27. feb 2018.

cover image

Sudeći po samom početku, mart 2018. će biti mesec o kojem će se dugo pričati ali i  prepričavati događaji iz noćnog života. Sredina zimske klupske sezone zvuči odlično.


Mladost je poseban disko bar u Beogradu i godinama važi za organizatora vrhunskih žurki. U istom stilu se nastavlja i ovog vikenda. U petak, 2. marta od 23:00 do 05:00 u goste dolazi fantastičan srpski trio. Domaćin žurke je novosadski di-džej Fakir. Zajedno sa njim, vrele hitove i egzotičnu atmosferu donosi Tonbe, di-džej i producent iz Smedereva koji gradi sjajnu karijeru od 2002. Treće, ništa manje iskusno ime u di-džejingu stiže takođe iz Novog Sada. Aleksandar Zec itekako ume da zagreje u ovim hladnim danima.

Klub Drugstore u petak ima gosta iz inostranstva koji dolazi sa posebnim razlogom. Di-džej i producent Bas Mooy iz Roterdama obeležava peti rođendan svoje etikete "Mord". Rođendanski ritam od 23:00 diktira domaćin slavlja uz podršku di-džejeva Stanislav Tolkachev i Lag.

Klub DOT je petak 2. mart rezervisao za žurku "Roll the Drums". Zvezda večeri je Alix Perez, di-džej i producent koji ima veliki uticaj na svetski klabing. Dolazi iz Šarloa, Belgije. Zvaničan početak karijere je obeležio album "1984" iz 2009. godine. Od tada, osvajanje klubova širom planete se ne zaustavlja. Sjajna četvoročlana domaća podrška su Don Dada, Džonidža, Bitz i Rim Runner. Savršen petak u Beogradu.