Tri puta žurka

Nema dileme za izlazak u petak. Kako znate i umete, morate da se organizujete i dođete na odlična noćna dešavanja

Ponedeljak 25. mar 2019.

cover image

Svako ko sluša elektronsku muziku zna šta je Boiler Room. Najkraće moguće to je žurka nad žurkama. Koliko je važno ko će da nastupa, jednako se gleda ko se pojavio u masi. Svetski spektakl se vraća u Beograd 29. marta od 23:00 do 06:00, a lokacija je klub Drugstore. Kompletan line up izgleda ovako - Gabor Lazar, Samuel Kerridge, Filip Xavi, Šehy Rashma, 33103402, Matej Rusmir i Kӣr. Telefon u džep jer će cela žurka biti profi snimljena. Ruke u vis i aplauz za famozni parti koji krstari planetom.

Dobar klabing će poslednjeg petka u martu biti i u klubu Mladost. Tačno u 23:00 opremu u svoje ruke uzimaju Vuk Smiljanić i Feđa Knajdl. Vuk je jedan od traženijih di-džejeva u Beogradu već duže vreme. Svoje umeće će ukrstiti sa gostom iz komšijske Bosne i Hercegovine. Feđa je svestran, muzički obrazovan i pažljivo gradi karijeru di-džeja i producenta još od 2002. Dvojac koji se mora čuti će sve do 05:00 puštati baš ono što želite - odličan bit.


Top zabava je zagarantovana u klubu The Bank. Ne samo po mišljenju brojne lokalne publike već i po stručnoj ekipi koja ocenjuje klubove sa svakog meridijana, a koja se zove "World Finest Clubs". Poslednje tri godine baš ovaj beogradski klub osvaja prvo mesto. Ne verujte ni reč. Sredite se maksimalno i uverite se uživo. Petak, 29. mart je rezervisan za žurku "Straight to the Bank". Pravac u klub gde provod nikada ne prestaje. Moderan r'n'b, raznovrsna pića i luksuzan ambijent su već spremni za novi vikend.