Где изаћи у петак

Прва ноћ у марту. Први провод у пролећном фазону. Коначно

Понедељак 25. феб 2019.

cover image

Клуб Младост ће у петак, 1. марта од 23:00 до 05:00 бити место одржавања посебног ноћног дешавања. Комплетан музички програм ће бити у рукама етикете "Last 95". Ако се узме у обзир да иза успешног српског издавача електронског звука стоји баш Данијел Чехранов, унапред се зна какав ће бити провод. Феноменалан!

Кц Град исте вечери, прве у марту, организује супер парти. Са акцентом на емоције и добре вибрације. Ди-џеј дуо 100МУ, тачније 100 МУ Тамарама су Олга и Тамара. Њих две бришу постојећа правила и уносе ведрину у клупски живот. Пуштају баш све, од попа преко инди рока. Велика доза r'n'b и хип-хоп музике је присутна када публика то жели. Ипак, оне обожавају dream pop, drum'n'bass, synth и сличне жанрове. У петак, 1. марта од 23:00 до 04:00 ће испуњавати све ваше музичке жеље.


Проверено место за тренс журке, сплав Колос у петак, 1. марта ће отворити своја врата са великим разлогом. Тачно у 23:00 почиње тренс манифестација коју ће фанови овог звука дуго памтити. Гости београдског клабинга су ни више ни мање него израелске мега звезде - Vini Vici и Animato. Први су познати по невероватном звуку и броју наступа. Готово исто толико имају и награда за досадашња остварења. Пројекат Animato је лично креирао Patrick Chen из Тел Авива коме апсолутно сви предвиђају велики успех у модерној progressive и psy-trance галаксији. Најпознатији тренс фестивали одавно не могу без њега. Не пропустите овај специјалан провод.