Где изаћи у петак 24.11.

Испраћање последњег викенда у новембру ће обележити разноврсне журке у граду са домаћим и страним ди-џејевима

Уторак 21. нов 2017.

cover image

Сплав 20/44 од 23:00 до 06:00 организује журку у потпалубљу, а музику пуштају Jan Schulte и резидент сплава, ди-џеј Брка. Гост из Немачке долази право из Диселдорфа, а његове нумере се слушају широм света. Након редовних наступа и стицања искуства у чувеном клубу "Salon des Amateurs" је кренуо у освајање универзума са сопственом комбинацијом перкусија и електронике која великом брзином осваја сваки подијум за игру.


Клуб DOT прави журку "Bitz X Years" која почиње у 23:00, а наступају Madafaktor feat. MC Ona, Side 1 feat. MC Bo_JAH, Shiny D feat. Edge MC, Rim Runner b2b Џониџа feat. Дон Дада. VJ подршку ће пружити Witness. Оваква листа извођача гарантује разноврсну музику током целе ноћи и провод за људе различитог музичког укуса.


Drugstore има чак два техно дешавања. Big room ће угостити ди-џеја и продуцента Reeko из Шпаније. Рођен је 1981. године, а ди-џеј каријеру је започео 1997. године. Први албум је издао 2002. године за етикету "Emergence" из Шведске са којим је постигао велики успех. Опседнут перфекцијом, креира савршен техно који "улази под кожу" на прво слушање. Власник је етикете "Mental Disorder" и активан члан пројекта "PoleGroup" иза којег стоји популарни Oscar Mulero. Домаћа подршка је ништа мање познато име - ди-џеј и продуцент Реген, односно Милош Павловић. Стејџ у Black Room делу заузимају гошћа из Америке, Ерика и Concrete DJz - Лука Concrete и Бојан Вукмировић.

Диско бар Младост је за овај петак позвао два извођача - SMT#nG и DJP. Домаћи ди-џејеви пуштају музику од 23:00, а сви који дођу у клуб могу да очекују стандардно добар провод. Градски клабери у јеку зимске сезоне имају прилике да слушају веома добар техно у месту које је синоним за провод у Савамалој.