Журке за викенд

Загревање за српску Нову 2019. годину

Уторак 08. јан 2019.

cover image

Уколико се снег не истопи, последњи радни дан у недељи, петак, 11. јануар ће бити идеалан за грудвање. Таман када се добро уморите па забавите, обрадујте своје уши и кукове одличним техном. Чак две сјајне журке са домаћим ди-џејевима су на репертоару.

Прва техно локација је 20/44. Stevie Whisper, супер ди-џеј и власник етикете "Yes" ће сам пуштати музику од 23:00 до 06:00. Једна ноћ је прекратка за његово крстарење кроз електронску музику. Зато дођите на сам почетак журке јер на овом сплаву време лети.

Центар града, тачније клуб DOT је друга адреса са одличном музиком. CHV, Милош Данчиловић и Runy диктирају ритам од 23:00 до 05:00. Добро познати момци београдске клабинг сцене не пуштају често заједно и зато би било добро да проверите какав су тим.

Субота ноћ је такође у домаћем фазону. Клуб Андерграунд и ди-џеј колективи Chaotic Beats и Unnatural Selection организују журку "PsychedeliC FeveR Vol.15". Баш добар тренс се појачава у 23:00 и до 05:00 ће се слушати избор ди-џејева Manmachine и Middle Mode у live издању. Поред њих, наступају и момци из оба колектива. Ово ће бити један баш добар тренс парти.

Ако вам тренс ипак није близак, а желите квалитетну припрему за дочек српске Нове 2019. године, клуб Младост од 23:00 отвара своја врата и обећава још једну незаборавну ноћ. За класично фантастичан провод ће се побринути ди-џејеви Пеца и Алес. Савамала је увек прави избор када пожелите одличну забаву.