Топ провод ове недеље

Не једна. Нити две. Чак не ни три. Први фебруарски дани у одличном ритму на четири баш добре журке

Уторак 29. јан 2019.

cover image

Када месец почне у петак може се очекивати да ће бити као створен за партијање. И то какво. У клубу DOT у петак, 1. фебруара од 23:00 до 06:00 наступа један али изузетно вредан ди-џеј и продуцент. Он је миљеник чувене Монике Круз. Он је млади момак који се већ доказао. А његово време тек долази. Даме и господо, журка "All night long" by Илија Ђоковић је већ спремна. Чека се само да стигне петак и врхунска техно забава може да почне.

Клуб Его је прво вече у фебруару посветио легендама добре музике. Целу ноћ ће се слушати радови групе The Prodigy. Ди-џејеви Damian Selekta и Mythical ће од 22:00 па све до 05:00 пуштати добро познате хитове култног састава али и познате ствари бендова попут Chemical Brothers, Fatboy Slim, Groove Armada и друге. Када се све сабере и одузме, први викенд у фебруару ће звучати фантастично.


Мало одморите током суботе и крените у још једну незаборавну ноћ. На сплаву 20/44 ће од 23:00 до 06:00 бити велика гужва на подијуму за игру. Гарантовано јер је за бит задужен ди-џеј Флип. Добро познат по истанчаном смислу и таленту за мисковање hypno, break, jungle, beat, post, dance али и hardcore жанрова. Колико год пута да слушате Флипа, једноставно не може да досади.

Повратак у центар. Тачније у Савамалу. Нови-стари клуб Tranzit Nouveau суботу зове "Deeper Underground". Савршена локација за љубитеље урбаног, а опуштеног провода. Не морате да дођете искључиво у спектакуларном расположењу. Можете необавезно да свратите на омиљено пиће уз сјајну музику. Вероватно се нећете кратко задржати. А и зашто би? Недељом се спава и рекапитулира викенд. Зато узмите све што субота ноћ пружа.