Top provod ove nedelje

Ne jedna. Niti dve. Čak ne ni tri. Prvi februarski dani u odličnom ritmu na četiri baš dobre žurke

Utorak 29. jan 2019.

cover image

Kada mesec počne u petak može se očekivati da će biti kao stvoren za partijanje. I to kakvo. U klubu DOT u petak, 1. februara od 23:00 do 06:00 nastupa jedan ali izuzetno vredan di-džej i producent. On je miljenik čuvene Monike Kruz. On je mladi momak koji se već dokazao. A njegovo vreme tek dolazi. Dame i gospodo, žurka "All night long" by Ilija Đoković je već spremna. Čeka se samo da stigne petak i vrhunska tehno zabava može da počne.

Klub Ego je prvo veče u februaru posvetio legendama dobre muzike. Celu noć će se slušati radovi grupe The Prodigy. Di-džejevi Damian Selekta i Mythical će od 22:00 pa sve do 05:00 puštati dobro poznate hitove kultnog sastava ali i poznate stvari bendova poput Chemical Brothers, Fatboy Slim, Groove Armada i druge. Kada se sve sabere i oduzme, prvi vikend u februaru će zvučati fantastično.


Malo odmorite tokom subote i krenite u još jednu nezaboravnu noć. Na splavu 20/44 će od 23:00 do 06:00 biti velika gužva na podijumu za igru. Garantovano jer je za bit zadužen di-džej Flip. Dobro poznat po istančanom smislu i talentu za miskovanje hypno, break, jungle, beat, post, dance ali i hardcore žanrova. Koliko god puta da slušate Flipa, jednostavno ne može da dosadi.

Povratak u centar. Tačnije u Savamalu. Novi-stari klub Tranzit Nouveau subotu zove "Deeper Underground". Savršena lokacija za ljubitelje urbanog, a opuštenog provoda. Ne morate da dođete isključivo u spektakularnom raspoloženju. Možete neobavezno da svratite na omiljeno piće uz sjajnu muziku. Verovatno se nećete kratko zadržati. A i zašto bi? Nedeljom se spava i rekapitulira vikend. Zato uzmite sve što subota noć pruža.