Žurke za vikend

Zagrevanje za srpsku Novu 2019. godinu

Utorak 08. jan 2019.

cover image

Ukoliko se sneg ne istopi, poslednji radni dan u nedelji, petak, 11. januar će biti idealan za grudvanje. Taman kada se dobro umorite pa zabavite, obradujte svoje uši i kukove odličnim tehnom. Čak dve sjajne žurke sa domaćim di-džejevima su na repertoaru.

Prva tehno lokacija je 20/44. Stevie Whisper, super di-džej i vlasnik etikete "Yes" će sam puštati muziku od 23:00 do 06:00. Jedna noć je prekratka za njegovo krstarenje kroz elektronsku muziku. Zato dođite na sam početak žurke jer na ovom splavu vreme leti.

Centar grada, tačnije klub DOT je druga adresa sa odličnom muzikom. CHV, Miloš Dančilović i Runy diktiraju ritam od 23:00 do 05:00. Dobro poznati momci beogradske klabing scene ne puštaju često zajedno i zato bi bilo dobro da proverite kakav su tim.

Subota noć je takođe u domaćem fazonu. Klub Andergraund i di-džej kolektivi Chaotic Beats i Unnatural Selection organizuju žurku "PsychedeliC FeveR Vol.15". Baš dobar trens se pojačava u 23:00 i do 05:00 će se slušati izbor di-džejeva Manmachine i Middle Mode u live izdanju. Pored njih, nastupaju i momci iz oba kolektiva. Ovo će biti jedan baš dobar trens parti.

Ako vam trens ipak nije blizak, a želite kvalitetnu pripremu za doček srpske Nove 2019. godine, klub Mladost od 23:00 otvara svoja vrata i obećava još jednu nezaboravnu noć. Za klasično fantastičan provod će se pobrinuti di-džejevi Peca i Ales. Savamala je uvek pravi izbor kada poželite odličnu zabavu.