Provereno dobra klupska subota

Šesnaesta noć u februaru i klabing za čistu desetku

Četvrtak 14. feb 2019.

cover image

Mr Stefan Braun. Klub koji ne poznaje monotoniju, loš provod ili dosadnu atmosferu. Na sve što možete da zamislite dodajte neočekivano. Otprilike tako izgleda svaka žurka na ovoj adresi. U subotu, 16. februara oko ponoći počinje spektaklularna zabava pod nazivom "Not Your Saturday Baby". Za muziku će biti zaduženo dobro poznato ime beogradskog di-džejinga, Vuk Vukosavljević. Sto posto haus bit za nezaboravnu noć.

Disko bar Mladost je za drugi dan vikenda pripremio nesvakidašnji muzički šou koji se zove "Belgrade Disco Mafia". Od 23:00 do 05:00 nastupaju tri velikana - Miloš Starčević, Oysha i Goran Starčević. Svaki je neprevaziđen u svom stilu. Sada je već jasno da će 16. februar u Beogradu zvučati nikada bolje. Bez dileme krenite u centar Savamale i prepustite se čistom klupskom vajbu.


Još jedna lokacija na kojoj nema promašaja kada je provod tema svih tema je splav 20/44. Nadaleko poznat, autentičan klub na vodi pažljivo kreira noćni program. Subota na Ušću donosi jednog ali vrednog di-džeja koji će celu noć, tačnije od 23:00 do 06:00 puštati muziku za ples. Nenad Marković ima tu čast da svojim odabirom pesama pomera vaše kukove. Znate ga kao 33.10.3402. Eksperimentisanje žanrovima je njegov fetiš. Di-džej i producent koji nikada nije razočarao. Zato što ima mnogo iskustva i tačno prepoznaje ukus publike. Zato što obožava svoj posao. Zato pravac svi na podijum za igru.