Žurke u subotu

Staro verovanje kaže da subota postoji u kalendaru samo zbog noćnih izlazaka

Četvrtak 17. jan 2019.

cover image

Kada imate dilemu gde izaći u subotu, držite se proverenih klubova. Top provod je zagarantovan na devetom spratu u jednoj zgradi u Nemanjinoj ulici. Naravno, reč je o klubu Mr. Stefan Braun. U subotu, 19. januara tačno u ponoć počinje žurka "Not Your Saturday Baby". Di-džej Vuk Vukosavljević i te kako zna šta želite i uz koju muziku obožavate da đuskate. Moraćete dobro da se odmorite jer će Vuk i uigrani barmeni ponovo pomeriti granice poznate zabave. Nastup će trajati do 05:00. Više nego dovoljno za moderan parti.

Klub Šećer je ove subote rezervisan za trep i afro bit. Devetaneste januarske noći, od 23:00 do 05:00, di-džejevi XoXo, Memet i Enzzy će predstaviti svoje viđenje groznice subotnje večeri. Bez reči. Isključivo pesmama. U pažljivo kreiranom setu. Kultno mesto beogradskog klabinga je idealno za opušteni izlazak. Ne morate da se sređujete i ulepšavate satima. Samo dođite i prepustite se fenomenalnoj energiji.


Muzička komuna Mystic Stylez zajedno sa prijateljima 19. januara od 23:00 do 05:00 organizuje veliku žurku u klubu Drugstore. Na dva stejdža, muziku će puštati čak 10 di-džejeva. Na jednoj bini, naizmenično će nastupati Thinker, Phillie P, Shake It Machine, Jackie, Neezy i Do the Math. Reprezenti bine broj dva su Aaska, Janković, Whisper i Mr. Cash. Nemate jedan, već čitavih deset razloga da proverite kako će zvučati subota na ovoj adresi. Nije baš redovna pojava žurka sa ovoliko izvođača. Zato, neka ove subote svi putevi vode pravo u klub.