Prednovogodišnje žurke

Zagrevanje za najluđu noć

Sreda 27. dec 2017.

cover image

Subota 30. decembar je poslednje veče provoda pred Novu godinu. Odlične žurke sa sjajnim di-džejevima su perfektna uvertira za doček, a praznična klabing dešavanja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pravo je vreme da se spremite i izađete u grad.


Mr. Stefan Braun ima veliki povod za slavlje - cele nedelje proslavlja 15 godina postojanja. Rođendanska i praznična atmosfera zagrantovano donose odličan provod. Na žurci "Not your Saturday baby" muziku pušta domaćin, di-džej Boško Pešić. Provod startuje od 23:00, čekaju vas popularni hitovi i vrhunska atmosfera.

U Hangaru Nova godina počinje dan ranije. Višednevnu žurku "Central Dance Event" otvaraju specijalni gosti iz Berlina. Di-džej duo Pan-Pot će uz savršenu domaću podršku kreirati provod u svetskom maniru i zaokružiti godinu na izmaku. Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix su odabrali Beograd kao jedini grad u regionu za praznično gostovanje. Poznati su po odličnim žurkama koje su pravili na Ibici u klubu "Amnesia", nastupu na "ADE" u Amsterdamu i sigurno su spremili nikad bolji set za beogradske klabere. Pored njih, nastupaju Lea Dobričić, Marko Milosavljević i Flooder.

Klub Hype donosi novogodišnje "ludilo" sa žurkama na kojima nastupaju poznati domaći di-džejevi. "Hype New Year Marathon" za subotu najavljuje provod do kasno u noć sa dvojcem za di-džej pultom. John Belk i Goran Starčević znaju šta je dobar klabing. Maksimalno dobra zabava.