Kuda za vikend

Žurke u petak u subotu za apsolutno svačiji muzički ukus

Ponedeljak 29. apr 2019.

cover image

Klubovi u Beogradu spremni dočekuju prvi majski vikend. Prvog petka u novom mesecu, top klabing će se realizovati u zoni noćne zabave broj jedan. Da, to je Savamala. Ne, nemate ni jedan jedini izgovor da propustite dve odlične žurke.

Prva je u modernom ambijentu koji se zove Martinez. Mesto za mlade, mlade duhom sa velikim životnim iskustvom, one koji insistiraju da izlaze tamo gde će biti viđeni i za one koje zanima jedino dobra muzika. Svi su pozvani. Provod počinje u 23:00. Zauzmite omiljeno mesto na podijumu za igru i đuskajte celu noć.

Druga žurka koju ne bi trebalo propustiti u petak, 3. maja je u KC Grad. Retro zabavu pod imenom "Yugo wav" će obeležiti izvrsni yu disco i synthpop ritam. Da od početka, 22:00 do kraja, 04:00 bude tačno onako kako ste želeli, pobrinuće se di-džejevi Guru Radan i Frankula. Kada su ovi muzički žanrovi u pitanju, boljih nema. Zato zagrevajte kukove za parti koji će vas lansirati nekoliko decenija unazad.

Subota, 4. maj takođe ima klupski program sa kojim je provod zagarantovan. Ukoliko tražite proverenu noćnu avanturu, vama je mesto u klubu Mr Stefan Braun. Di-džej Vuk je zadužen za maksimalno raspoloženje tokom žurke "Not Your Saturday Baby". Od ponoći da ranih jutarnjih sati, biće fenomenalno uz popularne hitove. Kao i uvek.

Klub Drugstore će u subotu biti domaćin žurke "Yes" koju je kreirao di-džej i producent Stevie Whisper. Za novo izdanje tradicionalnog okupljanja ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka, u goste stiže Alexander Dorn, poznatiji kao Credit 00 iz Lajpciga. Od klasične elektronike i regea, do Italo disko i Čikago hausa - ovaj čovek pušta sve. I to savršeno. Nećete ostati imuni na iskustvo dugo punu deceniju. Provod počinje u 23:00 i trajaće do 06:00.