Žurke u subotu - 3. mart 2018

Noć koja dozvoljava sve osim odlaska u krevet pre jutra

Sreda 28. feb 2018.

cover image

Klub Šećer poziva na pravo trep dešavanje. U subotu, 3. marta od 23:00 žurka "FAM" će okupiti brojne ljubitelje američkog i evropskog trep zvuka. Za provod u drugačijem ritmu su zaduženi di-džejevi Enzzy i Kuća. Ovo nije prva ovakva žurka. Nema treme ni dileme oko repertoara. Mladi momci znaju kako se pravi dobra atmosfera.

Mehanizam ima poseban parti. Naziv "Dark Universe vol.2" je dovoljan razlog da se trens klaberi okupe na splavu i zaljuljaju ga u nikad jačem ritmu. Drugo izdanje žurke počinje u 23:00, a do 06:00 muziku će puštati čak pet di-džejeva. Gost koji je izazvao najviše pažnje je di-džej Blisargon Demogorgon, odnosno Valentino Trenčev iz Skoplja. Specijalni ritam i razmenu snažne energije će doneti i setovi di-džejeva Sick Noise (live), Razael, Chris i Prs Lee.


Bar i klub Martinez od otvaranja uživa veliku popularnost. Gosti ovog posebnog mesta su pretežno istaknute gradske ličnosti koje znaju šta je dobra zabava. Specifičan enterijer i ekskluzivna rasveta kreiraju sasvim drugačiji osećaj i donose neverovatno atraktivan provod. Baš sve je u svetskom stilu. Subota je dan kada gostuje di-džej John Belk. Domaćin sa svojim gostima i muzičkim programom prati globalne trendove.