Četiri puta žurka

Veoma zanimljiva subota u Beogradu

Sreda 17. jan 2018.

cover image

Odličan tehno u klubu KPTM. Kolektiv "TRIII" je 20. januara od 23:00 do 05:00 organizator žurke "Artefakt promo party". Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević će predstaviti muziku poznatog di-džej dua Artefakt iz Holandije koji stižu u Beograd početkom februara.


Klub Šećer poziva na žurku "Zagadat". Afro bit i popularni r'n'b će od 23:00 do 05:00 obojiti hladnu noć u Beogradu u tropsko dešavanje sa sjajnom muzikom. Di-džejevi zaduženi za ritam vrele Afrike su Micromanagement, Regis i Fake Casual. Spremite kukove za brzi ritam i uživajte do jutra u najstarijem klubu u ovom delu Evrope.

Žurka "Salsa Machine Party - El Ritmo De Cubas" u klubu Tash Machine promoviše festival "ŠumaDias Cubanos" u Kragujevcu. Salsa na šumadijski način je sjajno dešavanje koje će obeležiti prvenstveno ples, zatim odlične žurke i kreativne radionice. Sve ovo je ujedno i program za ovu žurku. Domaći di-džejevi Vlada, Don Marko i Nemanja će od 22:00 do 03:00 zajedno sa gostom sa Kube, di-džejem Tito puštati najvrelije hitove za đuskanje u salsa ritmu.

U Plastiku se 20. januara od 23:00 do 06:00 slavi drugi rođendan i jubilarna deseta žurka udruženja "Goa Experience". Veliko trens dešavanje pod nazivom "Goa Experience X" dovodi poznate predstavnike "stare" i "nove" škole i najavljuje spektakl. Specijalna rasveta i ozvučenje će dodatno ulepšati noć punu pravog trens zvuka. Svetski poznati di-džejevi će puštati muziku na posebnoj žurci. Draeke iz Italije i Anoebis iz Belgije su nastupali na gotovo svakom međunarodnom trens festivalu i sigurno je da su se dobro pripremili za nastup pred beogradskim klaberima.