Четири пута журка

Веома занимљива субота у Београду

Среда 17. јан 2018.

cover image

Одличан техно у клубу КПТМ. Колектив "ТРИИИ" је 20. јануара од 23:00 до 05:00 организатор журке "Artefakt promo party". Божа Подунавац, Мирко Лазаревић и Душан Качаревић ће представити музику познатог ди-џеј дуа Artefakt из Холандије који стижу у Београд почетком фебруара.


Клуб Шећер позива на журку "Zagadat". Афро бит и популарни r'n'b ће од 23:00 до 05:00 обојити хладну ноћ у Београду у тропско дешавање са сјајном музиком. Ди-џејеви задужени за ритам вреле Африке су Micromanagement, Regis и Фake Casual. Спремите кукове за брзи ритам и уживајте до јутра у најстаријем клубу у овом делу Европе.

Журка "Salsa Machine Party - El Ritmo De Cubas" у клубу Tash Machine промовише фестивал "ŠumaDias Cubanos" у Крагујевцу. Салса на шумадијски начин је сјајно дешавање које ће обележити првенствено плес, затим одличне журке и креативне радионице. Све ово је уједно и програм за ову журку. Домаћи ди-џејеви Влада, Дон Марко и Немања ће од 22:00 до 03:00 заједно са гостом са Кубе, ди-џејем Тито пуштати најврелије хитове за ђускање у салса ритму.

У Пластику се 20. јануара од 23:00 до 06:00 слави други рођендан и јубиларна десета журка удружења "Goa Experience". Велико тренс дешавање под називом "Goa Experience X" доводи познате представнике "старе" и "нове" школе и најављује спектакл. Специјална расвета и озвучење ће додатно улепшати ноћ пуну правог тренс звука. Светски познати ди-џејеви ће пуштати музику на посебној журци. Draeke из Италије и Anoebis из Белгије су наступали на готово сваком међународном тренс фестивалу и сигурно је да су се добро припремили за наступ пред београдским клаберима.