Српска Нова година 2018 у клубовима

Дочек Нове 2018. по грегоријанском календару је повод за посебне журке у Београду

Петак 05. јан 2018.

cover image

Хангар наставља са проводом под називом "Central Dance Event". Специјални гости за српску Нову годину која се прославља 13. јануара су Anja Schneider и Rodriguez Jr. Live наступ ди-џеја који подједнако влада вештинама виртуоза за клавиром и клупског забављача ће учинити да друга Нова година остане добро упамћена.


Ања је важна дива берлинске електронске сцене дуже од деценију, а у музичким водама плива већ дуго. Истраживачки настројена, открива нове трендове али не одступа од моћног underground звука. Журка почиње у 23:00, а домаћу подршку чине Јома Маја, Bokee и Марко Вуковић.

Клуб Шећер за посебну суботу има госта из Бристола, ди-џеја и продуцента који се представља под именом Majora. Кроз музику коју ствара шаље позитивне освежавајуће вибрације, идеалне за новогодишњу журку. Заједно са њим од 23:00 до 05:00 наступају домаћи представници, Lil Taty и Luuk De Jung.


Tash Machine и удружење "Стара школа" организују progressive и psychedelic trance парти за дочек православне Нове године. Од 22:00 до поноћи музику пуштају Aleks b2b Столе, а наредна два сата су резервисана за ди-џејеве Manda и Pura. Главни извођач је ди-џеј из Москве, Fungus Funk који се након десет година враћа на београдску клупску сцену. Након његовог сета од 02:00 до 04:00, стејџ преузимају Mozaa и DaPeace са којима ће се играти све до 06:00 ујутру.