Предновогодишње журке

Загревање за најлуђу ноћ

Среда 27. дец 2017.

cover image

Субота 30. децембар је последње вече провода пред Нову годину. Одличне журке са сјајним ди-џејевима су перфектна увертира за дочек, а празнична клабинг дешавања никога неће оставити равнодушним. Право је време да се спремите и изађете у град.


Mr. Stefan Braun има велики повод за славље - целе недеље прославља 15 година постојања. Рођенданска и празнична атмосфера загрантовано доносе одличан провод. На журци "Not your Saturday baby" музику пушта домаћин, ди-џеј Бошко Пешић. Провод стартује од 23:00, чекају вас популарни хитови и врхунска атмосфера.

У Хангару Нова година почиње дан раније. Вишедневну журку "Central Dance Event" отварају специјални гости из Берлина. Ди-џеј дуо Pan-Pot ће уз савршену домаћу подршку креирати провод у светском маниру и заокружити годину на измаку. Tassilo Ippenberger и Thomas Benedix су одабрали Београд као једини град у региону за празнично гостовање. Познати су по одличним журкама које су правили на Ибици у клубу "Amnesia", наступу на "ADE" у Амстердаму и сигурно су спремили никад бољи сет за београдске клабере. Поред њих, наступају Леа Добричић, Марко Милосављевић и Flooder.

Клуб Hype доноси новогодишње "лудило" са журкама на којима наступају познати домаћи ди-џејеви. "Hype New Year Marathon" за суботу најављује провод до касно у ноћ са двојцем за ди-џеј пултом. John Belk и Горан Старчевић знају шта је добар клабинг. Максимално добра забава.