Где изаћи у суботу 4.11.

Издвајамо занимљиве журке и специјална гостовања са одличним ди-џејевима који умеју да направе сјајан провод

Среда 01. нов 2017.

cover image

Not Your Saturday Baby је назив за суботу вече у клубу Mr Stefan Braun, а велика гужва која је овде уобичајена и позитивно лудило које влада, гарантују фантастичан провод. Ди-џејеви Бошко Пешић и Далибор Ухрик ће опет пуштати само најпопуларније хитове са којима ћете дочекати јутро у одличном расположењу. Девети спрат је спреман за још једну незаборавну журку.


Клуб The Bank је поставио ди-џеја Me High Low за представника r'n'b бита у центар клабинга код Бетон хале. Журка The Bank Robbery почиње око поноћи, у право време за "крађу" мирног сна. Обуците се лепо (овде је обавезан dress code), наоружајте најбољим емоцијама и правац у банку, место провода у светском маниру.

Mark Panic B-Day Party at KPTM


Кључни играч београдског клабинга прославља свој рођендан, 4. новембра од 23:00 до 09:00 у клубу КПТМ. Panic room vol. 2 ће поред слављеника, обележити наступи добро познатих ди-џејева: Кристина Лалић, Peter Portman, Dovla a.k.a. Pion, Teo Trunk и Mancha. Покретач афтер журки у овом клубу, уметник са каријером која је почела 2000. године и име које је незаобилазно на свим важним дешавањима у Србији, најављује одличан провод уз techno, tech house и deep house музику.

Killerwatts наступају 4. новембра од 22:00 до 06:00 у Хали спортова "Ранко Жеравица" на Новом Београду. Најпопуларнија psytrance формација коју чине Tristan и Avalon, уживо ће се представити београдској публици уз домаћу подршку коју чине Вук Вучко Новаковић, Никола Кузма Кузмановић, Дамјан ДЦ Голубовић и Милош ДЦ Ђекић. Глобални феномен са мисијом ширења сопствене снаге и мисли се налази на великој светској турнеји, а Београд се нашао међу Берлином, Цирихом, Токијом, Њујорком и осталим метрополама, што указује да српска тренс сцена постаје значајнан терен за овај музички жанр.


Tristan Cooke и Leon Avalon су 2010. године створили пројекат Killerwatts. Лондон је место где су удружили снаге и таленат, а од самог почетка су заузели високу позицију на свим тренс догађајима, од водећих фестивала до најудаљенијих тачака на мапи света. Албуми Edge Of Time и Blow Your Mind су освојили најважније топ листе. Живи наступи, по којима су препознатљиви, на сваки подијум за игру доносе одличан UK Psychedelic Full-On sound.