Куда за викенд

Журке у петак у суботу за апсолутно свачији музички укус

Понедељак 29. апр 2019.

cover image

Клубови у Београду спремни дочекују први мајски викенд. Првог петка у новом месецу, топ клабинг ће се реализовати у зони ноћне забаве број један. Да, то је Савамала. Не, немате ни један једини изговор да пропустите две одличне журке.

Прва је у модерном амбијенту који се зове Мартинез. Место за младе, младе духом са великим животним искуством, оне који инсистирају да излазе тамо где ће бити виђени и за оне које занима једино добра музика. Сви су позвани. Провод почиње у 23:00. Заузмите омиљено место на подијуму за игру и ђускајте целу ноћ.

Друга журка коју не би требало пропустити у петак, 3. маја је у КЦ Град. Ретро забаву под именом "Yugo wav" ће обележити изврсни yu disco и synthpop ритам. Да од почетка, 22:00 до краја, 04:00 буде тачно онако како сте желели, побринуће се ди-џејеви Гуру Радан и Франкула. Када су ови музички жанрови у питању, бољих нема. Зато загревајте кукове за парти који ће вас лансирати неколико деценија уназад.

Субота, 4. мај такође има клупски програм са којим је провод загарантован. Уколико тражите проверену ноћну авантуру, вама је место у клубу Мр Стефан Браун. Ди-џеј Вук је задужен за максимално расположење током журке "Not Your Saturday Baby". Од поноћи да раних јутарњих сати, биће феноменално уз популарне хитове. Као и увек.

Клуб Drugstore ће у суботу бити домаћин журке "Yes" коју је креирао ди-џеј и продуцент Stevie Whisper. За ново издање традиционалног окупљања љубитеља квалитетног електронског звука, у госте стиже Alexander Dorn, познатији као Credit 00 из Лајпцига. Од класичне електронике и регеа, до Итало диско и Чикаго хауса - овај човек пушта све. И то савршено. Нећете остати имуни на искуство дуго пуну деценију. Провод почиње у 23:00 и трајаће до 06:00.