Три пута журка

Где изаћи последњег петка у августу

Понедељак 27. авг 2018.

cover image

Последњи дан месеца или први дан новог викенда. Све је до перцепције - да ли је чаша увек до пола пуна или на пола празна. Како год, не бројите дане у календару већ ноћи проведене на подијуму за игру. Време ионако брзо пролази, не може ни да се заустави, нити врати. Зато, не пропустите прилику да уживате у свему што Београд ноћу пружа.

Тридесет први дан августа ће, према временској прогнози, бити идеалан за боравак на отвореном. Исти план је и за ноћ. Можете да се шетате без конкретног циља и посматрате прелепе Београђанке, знаменитости или само возите кроз град. Много је боље да се спремите за излазак и дођете на сплав Freestyler. Ди-џејеви Architect, Mike Ride и Леа су домаћини журке "RnB & Dancehall Night". Проверено добар провод стартује у поноћ.


Још један сплав на Ушћу би требало додати у листу ноћне маршруте. Shake'n'Shake петком организује провод под називом "Pink Champagne". На репертоару ће бити најквалитетнији хаус. Будите сигурни да ће вас космоплитска енергија заљуљати у одличном ритму. Модерно место за провод у светском стилу је оно што вам треба за крај последњег летњег месеца.

Аутентична клупска атмосфера влада целим градом. Уколико сте пожелели предах од ђускања на сплавовима, трк до Савамале. Башта клуба Мартинез је локација која у петак, 31. августа од 20:00 приређује журку са квалитетном електронском музиком. Отворено небо, гужва, коктели и уникатан градски вајб су прави начин да дочекате прво септембарско јутро. Хајде, облачите се за ноћни живот.