Куда за викенд: журке у петак

Нови месец у календару мења правила провода

Уторак 03. јул 2018.

cover image

Први викенд у јулу почиње великом журком у четвртак. Бели двор је место одржавања новог пројекта са називом "Lovefest Court" који стартује 5. јула у 17:00. Dan Shake, Марко Милосављевић, Trole и Vlada Russ пуштају музику до 22:00. Пожурите са посла, савршена локација и одличан line up су најбоља увертира у јулски клабинг.

Сплав Freestyler у петак, 6. јула од поноћи постаје зона где се слуша r'n'b и dancehall. Популарна адреса за незабораван Београд ноћу у летњој сезони петком доноси спектакуларан провод. За атрактиван бит су задужени ди-џејеви Architect и Mike Ride. Док ђускате и уживате у лепом друштву, обавезно осмотрите Калемегдан са Ушћа. Одушевићете се призором.

Клуб Барутана и Леа Добричић у петак, 6. јула од 23:00 до 06:00 позивају на добро познати парти "Connected". Леа је најпознатија техно дама из Србије која забавља клабере широм света. Недавно је завршила турнеју по Индији, а сада је дошао тренутак да буде домаћица вечери у матичном граду и пренесе утиске са далеког путовања. Гошће на овом издању су талентована Nusha из Румуније и сјајна Amber из Холандије. Један стејџ за три ди-џеј даме које и те како знају да направе никад бољу атмосферу.