Куда за викенд: журке у суботу

Најбољи провод је на сплавовима

Среда 06. јун 2018.

cover image

Врело лето још увек није званично почело, а клабинг под отвореним небом за сезону 2018. помера већ високе границе добре забаве. Излазак викендом је разлог због ког се вредно ради сваког дана и очекује се заслужено уживање целе ноћи. Ако волите да делите dance floor са страним гостима, да будете међу лепим људима и слушате модеран хаус, сплав Freestyler је место за вас. Музички домаћини Мирко и Meex заузимају позицију за ди-џеј пултом у поноћ. Имате времена до 05:00 да се проведете на веома популаран начин.

Hot Mess у суботу, 9. јуна од 22:00 сервира r'n'b и хип хоп звук. Журка "Cherry on Top" доноси највеће хитове са краја деведесетих и почетка двехиљадитих, дакле, ђускање у ретро ритму. Ди-џејеви Ике и Леа су дуо који побеђује. Одлично знају шта публику покреће, а за максимално добру атмосферу су задужене домаћице журке - Cherry Girls Squad. Луда летња ноћ.


Ласта је сплав који својим ентеријером и музичким избором доноси тропску енергију у град. Палме, коктели, диско кугле и осмех на сваком лицу креирају заиста јединствене журке. Уколико нисте дочекали јутро на Градском сплаву међу стотинама клабера, крајње је време. Девета јунска ноћ ће проћи у хаус маниру, а музику ће бирати Collective, Dooshan и Милош Старчевић. Шоу почиње пет минута пре поноћи.