Kuda za vikend: žurke u subotu

Najbolji provod je na splavovima

Sreda 06. jun 2018.

cover image

Vrelo leto još uvek nije zvanično počelo, a klabing pod otvorenim nebom za sezonu 2018. pomera već visoke granice dobre zabave. Izlazak vikendom je razlog zbog kog se vredno radi svakog dana i očekuje se zasluženo uživanje cele noći. Ako volite da delite dance floor sa stranim gostima, da budete među lepim ljudima i slušate moderan haus, splav Freestyler je mesto za vas. Muzički domaćini Mirko i Meex zauzimaju poziciju za di-džej pultom u ponoć. Imate vremena do 05:00 da se provedete na veoma popularan način.

Hot Mess u subotu, 9. juna od 22:00 servira r'n'b i hip hop zvuk. Žurka "Cherry on Top" donosi najveće hitove sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih, dakle, đuskanje u retro ritmu. Di-džejevi Ike i Lea su duo koji pobeđuje. Odlično znaju šta publiku pokreće, a za maksimalno dobru atmosferu su zadužene domaćice žurke - Cherry Girls Squad. Luda letnja noć.


Lasta je splav koji svojim enterijerom i muzičkim izborom donosi tropsku energiju u grad. Palme, kokteli, disko kugle i osmeh na svakom licu kreiraju zaista jedinstvene žurke. Ukoliko niste dočekali jutro na Gradskom splavu među stotinama klabera, krajnje je vreme. Deveta junska noć će proći u haus maniru, a muziku će birati Collective, Dooshan i Miloš Starčević. Šou počinje pet minuta pre ponoći.