Tri puta žurka

Gde izaći poslednjeg petka u avgustu

Ponedeljak 27. avg 2018.

cover image

Poslednji dan meseca ili prvi dan novog vikenda. Sve je do percepcije - da li je čaša uvek do pola puna ili na pola prazna. Kako god, ne brojite dane u kalendaru već noći provedene na podijumu za igru. Vreme ionako brzo prolazi, ne može ni da se zaustavi, niti vrati. Zato, ne propustite priliku da uživate u svemu što Beograd noću pruža.

Trideset prvi dan avgusta će, prema vremenskoj prognozi, biti idealan za boravak na otvorenom. Isti plan je i za noć. Možete da se šetate bez konkretnog cilja i posmatrate prelepe Beograđanke, znamenitosti ili samo vozite kroz grad. Mnogo je bolje da se spremite za izlazak i dođete na splav Freestyler. Di-džejevi Architect, Mike Ride i Lea su domaćini žurke "RnB & Dancehall Night". Provereno dobar provod startuje u ponoć.


Još jedan splav na Ušću bi trebalo dodati u listu noćne maršrute. Shake'n'Shake petkom organizuje provod pod nazivom "Pink Champagne". Na repertoaru će biti najkvalitetniji haus. Budite sigurni da će vas kosmoplitska energija zaljuljati u odličnom ritmu. Moderno mesto za provod u svetskom stilu je ono što vam treba za kraj poslednjeg letnjeg meseca.

Autentična klupska atmosfera vlada celim gradom. Ukoliko ste poželeli predah od đuskanja na splavovima, trk do Savamale. Bašta kluba Martinez je lokacija koja u petak, 31. avgusta od 20:00 priređuje žurku sa kvalitetnom elektronskom muzikom. Otvoreno nebo, gužva, kokteli i unikatan gradski vajb su pravi način da dočekate prvo septembarsko jutro. Hajde, oblačite se za noćni život.