Журке у суботу - 3. март 2018

Ноћ која дозвољава све осим одласка у кревет пре јутра

Среда 28. феб 2018.

cover image

Клуб Шећер позива на право треп дешавање. У суботу, 3. марта од 23:00 журка "FAM" ће окупити бројне љубитеље америчког и европског треп звука. За провод у другачијем ритму су задужени ди-џејеви Enzzy и Кућа. Ово није прва оваква журка. Нема треме ни дилеме око репертоара. Млади момци знају како се прави добра атмосфера.

Механизам има посебан парти. Назив "Dark Universe vol.2" је довољан разлог да се тренс клабери окупе на сплаву и заљуљају га у никад јачем ритму. Друго издање журке почиње у 23:00, а до 06:00 музику ће пуштати чак пет ди-џејева. Гост који је изазвао највише пажње је ди-џеј Blisargon Demogorgon, односно Валентино Тренчев из Скопља. Специјални ритам и размену снажне енергије ће донети и сетови ди-џејева Sick Noise (live), Razael, Chris и Prs Lee.


Бар и клуб Мартинез од отварања ужива велику популарност. Гости овог посебног места су претежно истакнуте градске личности које знају шта је добра забава. Специфичан ентеријер и ексклузивна расвета креирају сасвим другачији осећај и доносе невероватно атрактиван провод. Баш све је у светском стилу. Субота је дан када гостује ди-џеј John Belk. Домаћин са својим гостима и музичким програмом прати глобалне трендове.