Провод суботом

Стари звук, нови актери, ванвременски хитови. Викенд за свачији музички укус

Четвртак 28. феб 2019.

cover image

Они су клупска сензација. Критичари их обожавају. Регион је одушевљен њима и њиховом музиком. Кренули су од tribute бенда, а за кратак период постали уникатан музичко-сценски састав са изузетним вокалним способностима. Они су Gift! Прве суботе у марту, од 23:00 до 03:00 ће певати и свирати на одличној локацији. Угостиће их Нови БитефАртКафе. У случају да никада нисте били на њиховом наступу, морате да дођете и уживо чујете шта знају Јован Матић, Оливера Будосан, Владимир Перовић, Зарко и Станко Дунић. Depeche Mode, David Bowie, Coldplay, Nick Cave и друге легенде у њиховој режији се не заборављају.

Љубитељи музике деведесетих и двехиљадитих ће ђускати од 23:00 до 05:00 у клубу Шећер. На репертоару су хип хоп и r'n'b битови домаће и стране продукције. Субота, 2. март је идеална да се вратите у прошлост и заиграте из све снаге. Уопште се не обазирите на окружење док слушате своју ствар стару деценију и више. Памтите почетак марта по непоновљивом перформансу на dance floor-у.


Да ли знате да постоји колектив који је спојио реп и рецимо - тренс? Два момка, Маре МДМА и Петко црна глава су оснивачи и представници сасвим другачијег музичког жанра који су назвали Луди Срби. У позитивном смислу - потпуно лудило. Репују о свему што пожеле, а пакују у један сасвим другачији стил од свих уобичајених. Журка коју су назвали по стиху из њихове песме, "Ајој мама" ће се одржати 2. марта од 22:00 до 04:00 у Имагу. Након наступа следи ретро тренс афтер.