Три пута журка

Дочек Ускрса у клубовима није стари народни обичај. Е па, време је да постане традиција савремене клабинг генерације

Четвртак 25. апр 2019.

cover image

Хоп хоп хоп, на репертоар стиже топ хип-хоп. Млади ди-џејеви Enzzy и Jovijah ће у суботу, 27. априла од 23:00 у клубу Шећер пуштати одабрани треп, r'n'b, хаус, поп, а највише познате хип-хоп песме. И Migos и Beyonce. Слушаће се и Senidah, Nicki Minaj, Drake. Снажан грув ће атмосферу довести до усијања. Баш добра парти опција за суботу ноћ.

А сада - спектакл. Један од најбољих српских ди-џејева и продуцената икада, господин Дејан Милићевић наступа у клубу Андерграунд. Техно сензација у суботу стартује у 23:00, а до 05:00 бину ће, уз Дејана, заузети и Peter Portman, Andree, Aleksander Kirsch и Luke.

Величанствени Дејан Милићевић је активан у музици од давне 1995. Већ је уписао првих двадесет година каријере. Успешно је начео трећу деценију боравка у домаћим и светским клубовима као и на престижним фестивалима. Његове сетове не вреди описивати. Неопходно је доживети их.

Клабинг и ништа мање од првокласне електронске музике су загарантовани у клубу Гадост. Последње суботе у априлу на овој адреси наступа феномалан дуо. Wise D & Kobe су ди-џејеви и продуценти са којима нема монотоније. Двојац постоји од 2002. године и важе за фаворите локалне и регионалне клупске сцене. Без проблема миксују песме старе неколико деценија и најновија остварења. Увек у tech house стилу. Заувек атрактивно. Журка почиње тачно у 01:00 и трајаће до 07:00.