Tri puta žurka

Doček Uskrsa u klubovima nije stari narodni običaj. E pa, vreme je da postane tradicija savremene klabing generacije

Četvrtak 25. apr 2019.

cover image

Hop hop hop, na repertoar stiže top hip-hop. Mladi di-džejevi Enzzy i Jovijah će u subotu, 27. aprila od 23:00 u klubu Šećer puštati odabrani trep, r'n'b, haus, pop, a najviše poznate hip-hop pesme. I Migos i Beyonce. Slušaće se i Senidah, Nicki Minaj, Drake. Snažan gruv će atmosferu dovesti do usijanja. Baš dobra parti opcija za subotu noć.

A sada - spektakl. Jedan od najboljih srpskih di-džejeva i producenata ikada, gospodin Dejan Milićević nastupa u klubu Andergraund. Tehno senzacija u subotu startuje u 23:00, a do 05:00 binu će, uz Dejana, zauzeti i Peter Portman, Andree, Aleksander Kirsch i Luke.

Veličanstveni Dejan Milićević je aktivan u muzici od davne 1995. Već je upisao prvih dvadeset godina karijere. Uspešno je načeo treću deceniju boravka u domaćim i svetskim klubovima kao i na prestižnim festivalima. Njegove setove ne vredi opisivati. Neophodno je doživeti ih.

Klabing i ništa manje od prvoklasne elektronske muzike su zagarantovani u klubu Gadost. Poslednje subote u aprilu na ovoj adresi nastupa fenomalan duo. Wise D & Kobe su di-džejevi i producenti sa kojima nema monotonije. Dvojac postoji od 2002. godine i važe za favorite lokalne i regionalne klupske scene. Bez problema miksuju pesme stare nekoliko decenija i najnovija ostvarenja. Uvek u tech house stilu. Zauvek atraktivno. Žurka počinje tačno u 01:00 i trajaće do 07:00.