Gde izaći u subotu

Deveta noć u februaru i sve njene čari

Četvrtak 07. feb 2019.

cover image

Disko disko disko! Martinez će u subotu, 9. februara od 23:00 do 05:00 postati mesto za đuskanje u retro bitu. Žurka "Retro Sestro" je za sve one kojima nova muzika nije po ukusu i koji žale što se nisu rodili u doba kada je diskoteka "Studio 54" bila mesto nad mestima. Imate priliku da proverite sposobnost svojih kukova. Slobodno nabacite šljokice. Samo nikako ne propustite đuskanje do jutra.

I dalje smo na talasima dobrog ritma. U klubu Šećer će u subotu zavladati bit iz šezdesetih, sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih... Slušaće se beogradski fanki zvuk, elektro fank, new wave, fanki pop, rep, haus, jungle. Postoji samo jedan di-džej koji može sve ovo da spoji u odličan miks. Da, to je Begefank. Čovek kome venama teče muzika će od 23:00 do 05:00 puštati najbolje iz svake epohe. Osmeh na licu je zagarantovan.


Moderno, modernije - The Bank. R'n'b hram subotom postaje mesto održavanja žurke "The Bank Robbery". Dobri rituali se ne menjaju i zato, svi vi koji reagujete isključivo na ove melodije, spremajte se za izlazak u Beton halu. Koji god di-džej da nastupa biće sjajna noć. Nema velike razlike u provodu jer ovde gostuju prvoklasna imena sa domaće scene. Od ponoći pa do 05:00 doživite spekatkl kakav samo klub The Bank ume da stvori. Ne zaboravite - nema opuštenog oblačenja. Sređivanje je obavezno.