Provod subotom

Stari zvuk, novi akteri, vanvremenski hitovi. Vikend za svačiji muzički ukus

Četvrtak 28. feb 2019.

cover image

Oni su klupska senzacija. Kritičari ih obožavaju. Region je oduševljen njima i njihovom muzikom. Krenuli su od tribute benda, a za kratak period postali unikatan muzičko-scenski sastav sa izuzetnim vokalnim sposobnostima. Oni su Gift! Prve subote u martu, od 23:00 do 03:00 će pevati i svirati na odličnoj lokaciji. Ugostiće ih Novi BitefArtKafe. U slučaju da nikada niste bili na njihovom nastupu, morate da dođete i uživo čujete šta znaju Jovan Matić, Olivera Budosan, Vladimir Perović, Zarko i Stanko Dunić. Depeche Mode, David Bowie, Coldplay, Nick Cave i druge legende u njihovoj režiji se ne zaboravljaju.

Ljubitelji muzike devedesetih i dvehiljaditih će đuskati od 23:00 do 05:00 u klubu Šećer. Na repertoaru su hip hop i r'n'b bitovi domaće i strane produkcije. Subota, 2. mart je idealna da se vratite u prošlost i zaigrate iz sve snage. Uopšte se ne obazirite na okruženje dok slušate svoju stvar staru deceniju i više. Pamtite početak marta po neponovljivom performansu na dance floor-u.


Da li znate da postoji kolektiv koji je spojio rep i recimo - trens? Dva momka, Mare MDMA i Petko crna glava su osnivači i predstavnici sasvim drugačijeg muzičkog žanra koji su nazvali Ludi Srbi. U pozitivnom smislu - potpuno ludilo. Repuju o svemu što požele, a pakuju u jedan sasvim drugačiji stil od svih uobičajenih. Žurka koju su nazvali po stihu iz njihove pesme, "Ajoj mama" će se održati 2. marta od 22:00 do 04:00 u Imagu. Nakon nastupa sledi retro trens after.