Prve žurke u novembru

Start novog meseca za čistu desetku

Utorak 30. okt 2018.

cover image

Dlanom o dlan, konkretnije, žurka za žurkom i novembar je stigao u grad. Provod u petak će biti odličan. Ko voli r'n'b ali u maksimalno dobrom izdanju, slobodno može do kluba The Bank. U ponoć kreće žurka "Straight to the Bank". Od početka zimske sezone je velika gužva na ovoj adresi. Ukoliko još uvek niste proverili zašto, prvi petak u novembru je idealan za upoznavanje sa popularnim ritmom.

U Beogradu postoji posebno mesto koje insitira na klupskim živim svirkama. Autentična zabava po najvišim standardima se nalazi u prostoru sa nazivom Novi BitefArtKafe. Druge noći u novembru, od 23:00 do 03:00 će pevati, svirati i sjajno zabavljati bend "Girls, Boys and Toys". Na repertoaru će biti moderan pop, veliki haus hitovi i omiljene pesme iz MTV produkcije. Baš dobra svirka.


U inat zimi, iz ljubavi prema letu, u KC Grad se u petak od 23:00 organizuje žurka "Bikini specijal #1". Marija Šević i Jelena Kecić su di-džej dame koje stoje iza ovog koncepta. Insistiraju na pozitivnoj atmosferi i disko muzici. Za eliminaciju eventualne monotonije, setove obavezno "začine" haus melodijama. Specijalna gošća debitantskog izdanja je aktivna učesnica holandske klupske scene. Another Nice Mess, odnosno Marcelle obožava vinil. I umetnost. Ovo je jedinstvena prilika da čujete zbog čega na račun njene muzike stižu isključivo komplimenti.