Provod za devojke

Kada je već dan Dan žena u petak, neka vikend bude onakav kako dame vole. I nikako drugačije

Utorak 05. mar 2019.

cover image

Devojke koje izlaze imaju visoke kriterijume. Ne eksperimentišu previše i insistiraju na proverenim klubovima u kojima je uvek atmosfera odlična, muzika moderna, a publika brojna. Drage dame, petak 8. mart je vaš dan. I zaslužujete vrhunski provod. Pojavite se na nekoj od tri popularne žurke, a ukoliko ste vešte u organizaciji, posetite svaku. Bićete oduševljene i doživeće upravo ono što i tražite - vrhunski klabing.

Mesto za koje ne važe dileme da li izaći ili ne je Mr. Stefan Braun. Za dolazak na ovu adresu nije potrebno ni da jurite veliko društvo. Dovoljna je jedna drugarica i sjajna energija je zagarantovana. Ne morate ni preterano da se sređujete jer ćete zbog all night long đuskanja zaboraviti na fizički izgled. Neophodno je da se maksimalno pripremite za noć u kojoj je sve osim dosade dozvoljeno. Deveti sprat od ponoći prima goste, a muziku će puštati Damjan Eltech. Po ukusu žena, naravno.


Beograd noću nudi mnogo toga. Vrhunskog klabinga najviše. U klubu The Bank se ne prate svetski trendovi. Ovde se postavljaju novi standardi zabave. Svako ko obožava r'n'b u najmodernijem izdanju je dobrodošao u unikatnu zonu provoda u Beton hali. U petak, 8. marta, na programu je parti "Straight to the Bank". Sigurno će biti posvećen proslavi Osmog marta, a dame će biti tretirane kao kraljice. Za izlazak u Bank se "skockajte" koliko god želite. Ovde se estetika visoko kotira.

Treća lokacija na kojoj ćete garantovano doživeti spektakl je Zimski Freestyler. Muzika, brojni momci iz grada i inostranstva, igračice, piće, osoblje, atmosfera - sve je na najvišem nivou. Devojke, ako vam kukovi reaguju isključivo na r'n'b, hip-hop, rep i trep onda obavezno dođite na žurku "Pimp My Friday". Bez obzira da li će muziku puštati samo domaćini žurke ili će imati i specijalne goste, provod od ponoći do 05:00 će biti bez greške. Ovako organizovan Osmi mart 2019 nećete zaboraviti nikada.