Tri puta žurka

U top tri kluba

Utorak 13. nov 2018.

cover image

Popularna mesta za noćni život su uvek dobar izbor za provod. Kada nemate ideju gde izaći u petak, bez brige rezervišite mesto u ovim klubovima. Moderan enterijer, atmosfera koja se opisuje sa naj, poznati di-džejevi i gužva svaku žurku učine savršenom. Više od dobre zabave.

Klub koji ne pravi razliku između radnih dana i vikenda je Mr. Stefan Braun. Ipak, žurka petkom ima poseban stil. Na podijumu za igru ili na šanku, svejedno, važno je da se đuska. Ritam žurke "Mashup" i di-džej Damjan Eltech će oduševiti svakoga ko prati svetske trendove. Nećete biti nezadovoljni programom koji počinje malo pre ponoći 16. novembra. Čak i ako društvo sa kojim ste došli nije u elementu za provod, barmeni i hostese jesu i rado će sa vama podeliti dobre vibracije.


Brankow je rezervisao petak za r'n'b. Di-džejevi Divolly & Markward i Mike Ride su zaduženi za otklanjanje umora, loših misli i dosade. Insistiraju na pozitivnim stavovima, osmesima i mrdanju kukovima. Nema razloga da sumnjate u njihove mogućnosti. Ovaj duo osvaja publiku na prvi bit. Žurka "City Of Vice" počinje tačno u 23:55 i trajaće do 05:00. Baš dobra muzika do jutra na poznatoj lokaciji je sve što vam treba za odličan petak.

Nezaobilazna tačka noćnih dešavanja na mapi grada je Freestyler Winter Stage. Totalno trendi zona urbane elektronske muzike za treći petak u novembru ne menja proveren ritam. Di-džejevi Lea i Ike plus gost Sha će puštati samo ono što najviše slušate. Plus, redovne gošće su veoma atraktivne devojke i fenomenalni momci. Ako ste singl, obavezno dođite.