Klabing petkom

Ritam za đukanje celu noć. Bez prestanka

Utorak 20. nov 2018.

cover image

Dobra zabava, poznati hitovi i izvrsna pića - tri sastojka koja garantuju dobar provod. U Industrija baru, petak je dan za popularne pesme koje su odavno proslavile punoletstvo. Baš tako će biti i dvadeset treće noći u novembru. Di-džej Alex Tic je specijalizovan za muziku iz devedesetih i dvehiljaditih. Odlično poznaje ove epohe i još bolje ih miksuje. Samo za vaše kukove.


Ljubitelji r'n'b muzike, pravac na žurku "Straight to the Bank". The Bank je prvi klub u Beogradu koji pušta samo ovaj žanr. Klabing po svetskim standardima, posebna selekcija di-džejeva i uvek dobra energija su zaštitni znak ovog mesta. U petak, 23. novembra, trendi žurka počinje malo pre ponoći. Ne zaboravite da je dress code obavezan i da nećete proći ulaz ukoliko niste adekvatno doterani. Razmena osmeha, brojeva telefona i društva za ples nije zabranjena. Naprotiv. Sve što se definiše kao dobre vibracije je poželjno.

Tehno žurka "Late Night Social Club" se održava u klubu Gadost. Za osećaj kao kod kuće će se pobrinuti sjajno osoblje. Autentična klupska atmosfera je na ovoj adresi zagarantovana. Za vrhunski tehno će biti zadužena tri di-džeja. Domaći Milovan Stojanović i Nemanja Vanović će ugostiti sjajnog kolegu iz Slovenije. Djunior jedva čeka druženje sa beogradskom publikom. Žurka počinje u 01:00 i trajaće do 07:00. Prepustite se muzičkom izboru sjajne trojke. Dočekaćete jutro u vrhunskom raspoloženju.