Gde su žurke u petak

Top tri noćna dešavanja za maksimalnu zabavu

Utorak 22. jan 2019.

cover image

Nema potrebe da čekate ponoć i početak provoda. Industrija bar pojačava muziku i smanjuje svetla već u 21:00. U petak, 25. januara dobro poznati di-džej Alex Tic ponovo vraća u prošlost. Žurka "Take me back" je jedna od popularnijih u gradu, prvenstveno zbog odličnog izbora hitova iz devedesetih i dvehiljaditih. Sjajna uvertira u još jednu nezaboravnu beogradsku noć.

Klub Štrafta za 25. januar prvi put u ovoj godini organizuje r'n'b i hip hop žurku pod nazivom "The Black Stripes". Fantastična, iskusna, perfektna i beskrajno šarmantna Dada Selectah će puštati muziku po svom istančanom ukusu od 22:00 do 04:30. Puna decenija iskustva obećava kvalitetan noćni život. Puštaće i old school i novi zvuk. Od Snup Doga do Niki Minaž. I 2Pac i Pharell. Mešavina koju samo naj di-džejevi mogu dobro da iznesu. Premijera "crne" muzike koja se ne propušta.


Nakon što dobro razmrdate kukove, nastavak zabave je u klubu Novi BitefArtKafe. Veče posvećeno istinskom fanku je idealno za sve ljubitelje starog, a nikada boljeg ritma. Svirka "Back to Funk" će predstaviti talenat James Brown Tribute benda. Čak 7 izvrsnih muzičara se ujedililo 2014. i od tada širi spektakluarno dobar bit. Živa fank svirka počinje u 23:00 i trajaće do 03:00. Di-džej Iron je podrška.