Gde izaći u petak

Top provod i novo godišnje doba za odličan početak vikenda

Utorak 19. mar 2019.

cover image

Zagrevanje kod kuće ili u lokalnom baru nikako nije pravi izbor za početak prvog prolećnog petka. Mesto u kome noć počinje idealno je Martinez. Avantura zvana Beograd noću startuje u 23:00. Ukoliko vam se baš dopadnu atmosfera i muzika, produžite izlazak sve do 04:00. Velike su šanse da upravo ovde dočekate jutro jer je ova adresa jedna od omiljenih među urbanim klaberima.

U ovaj klub retko svraćaju moderni klaberi. Daleko brojniji su pravi fanovi noćnog života. Oni koji prate ritam, a ne trend su redovni u klubu Gadost. U petak, 22. marta će biti ogromna gužva i zato dođite na vreme. Muziku će puštati maestralni Marko Nastić i Okain, di-džej i producent iz Francuske sa više od 15 godina radnog iskustva. Ništa drugo do naj tehno ne dolaze u obzir. Ovo neće biti dobra žurka. Ovo će biti totalna ludnica.

Novi BitefArtKafe će prvi petak u novom godišnjem dobu dočekati u fanki stilu. Di-džejevi Stefan Novović Iron, Bege Fank i Nemanja Jovanović - Rebel B će od 22:00 do 04:00 puštati fank, funky groove, black beat, bugi, disko, soul, džez i hip-hop. Muzička podrška je Jim Walsh bend. Obavezno se lagano obucite jer nećete napustiti podijum za igru ni minut. Slobodno nabacite šljokice za wow efekat. Premijera žurke "Back to Funk" će oduševiti publiku za koju izlazak znači đuskanje. Provereno.