Где изаћи у петак

Топ провод и ново годишње доба за одличан почетак викенда

Уторак 19. мар 2019.

cover image

Загревање код куће или у локалном бару никако није прави избор за почетак првог пролећног петка. Место у коме ноћ почиње идеално је Мартинез. Авантура звана Београд ноћу стартује у 23:00. Уколико вам се баш допадну атмосфера и музика, продужите излазак све до 04:00. Велике су шансе да управо овде дочекате јутро јер је ова адреса једна од омиљених међу урбаним клаберима.

У овај клуб ретко свраћају модерни клабери. Далеко бројнији су прави фанови ноћног живота. Они који прате ритам, а не тренд су редовни у клубу Гадост. У петак, 22. марта ће бити огромна гужва и зато дођите на време. Музику ће пуштати маестрални Марко Настић и Okain, ди-џеј и продуцент из Француске са више од 15 година радног искуства. Ништа друго до нај техно не долазе у обзир. Ово неће бити добра журка. Ово ће бити тотална лудница.

Нови БитефАртКафе ће први петак у новом годишњем добу дочекати у фанки стилу. Ди-џејеви Стефан Нововић Iron, Беге Фанк и Немања Јовановић - Rebel B ће од 22:00 до 04:00 пуштати фанк, funky groove, black beat, буги, диско, соул, џез и хип-хоп. Музичка подршка је Jim Walsh бенд. Обавезно се лагано обуците јер нећете напустити подијум за игру ни минут. Слободно набаците шљокице за wow ефекат. Премијера журке "Back to Funk" ће одушевити публику за коју излазак значи ђускање. Проверено.