Где су журке у петак

Топ три ноћна дешавања за максималну забаву

Уторак 22. јан 2019.

cover image

Нема потребе да чекате поноћ и почетак провода. Индустрија бар појачава музику и смањује светла већ у 21:00. У петак, 25. јануара добро познати ди-џеј Alex Tic поново враћа у прошлост. Журка "Take me back" је једна од популарнијих у граду, првенствено због одличног избора хитова из деведесетих и двехиљадитих. Сјајна увертира у још једну незаборавну београдску ноћ.

Клуб Штрафта за 25. јануар први пут у овој години организује r'n'b и хип хоп журку под називом "The Black Stripes". Фантастична, искусна, перфектна и бескрајно шармантна Дада Selectah ће пуштати музику по свом истанчаном укусу од 22:00 до 04:30. Пуна деценија искуства обећава квалитетан ноћни живот. Пуштаће и old school и нови звук. Од Снуп Дога до Ники Минаж. И 2Pac и Pharell. Мешавина коју само нај ди-џејеви могу добро да изнесу. Премијера "црне" музике која се не пропушта.


Након што добро размрдате кукове, наставак забаве је у клубу Нови БитефАртКафе. Вече посвећено истинском фанку је идеално за све љубитеље старог, а никада бољег ритма. Свирка "Back to Funk" ће представити таленат James Brown Tribute бенда. Чак 7 изврсних музичара се уједилило 2014. и од тада шири спектаклуарно добар бит. Жива фанк свирка почиње у 23:00 и трајаће до 03:00. Ди-џеј Iron је подршка.