Клабинг петком

Ритам за ђукање целу ноћ. Без престанка

Уторак 20. нов 2018.

cover image

Добра забава, познати хитови и изврсна пића - три састојка која гарантују добар провод. У Индустрија бару, петак је дан за популарне песме које су одавно прославиле пунолетство. Баш тако ће бити и двадесет треће ноћи у новембру. Ди-џеј Alex Tic је специјализован за музику из деведесетих и двехиљадитих. Одлично познаје ове епохе и још боље их миксује. Само за ваше кукове.


Љубитељи r'n'b музике, правац на журку "Straight to the Bank". The Bank је први клуб у Београду који пушта само овај жанр. Клабинг по светским стандардима, посебна селекција ди-џејева и увек добра енергија су заштитни знак овог места. У петак, 23. новембра, тренди журка почиње мало пре поноћи. Не заборавите да је dress code обавезан и да нећете проћи улаз уколико нисте адекватно дотерани. Размена осмеха, бројева телефона и друштва за плес није забрањена. Напротив. Све што се дефинише као добре вибрације је пожељно.

Техно журка "Late Night Social Club" се одржава у клубу Гадост. За осећај као код куће ће се побринути сјајно особље. Аутентична клупска атмосфера је на овој адреси загарантована. За врхунски техно ће бити задужена три ди-џеја. Домаћи Милован Стојановић и Немања Вановић ће угостити сјајног колегу из Словеније. Djunior једва чека дружење са београдском публиком. Журка почиње у 01:00 и трајаће до 07:00. Препустите се музичком избору сјајне тројке. Дочекаћете јутро у врхунском расположењу.