Провод за последњи викенд у години

Машите години на измаку искључиво са подијума за игру. Бољи план не постоји

Уторак 25. дец 2018.

cover image

Ове недеље, клабинг почиње у четвртак. Бен Акиба је припремио велику журку за 27. децембар. "Бом Сом Деликатес" ће обележити 10 ди-џејева који ће осам сати без престанка пуштати музику на два стејџа. Новогодишње издање Савамале за чисту десетку.

Петак. Последњи петак у години. Где изаћи? Који клуб одабрати? Немогуће је одлучити се само за један. Нити је потребно. Ди-џеј Alex Tic ће завртети највеће хитове деведесетих у Индустрија бару. Коме је ретро звук најбољи бит, зна где му је место. Алекс не греши када је одабир песама у питању. Он је један од оних ди-џејева које не морате да молите да пусти вашу ствар. Тачно зна шта хоћете. И баш то ћете и добити.

Уколико ваши кукови не реагују на денс ритам већ на популарни r'n'b, клуб Brankow је ваша локација. У петак, 28. децембра од 23:00 до 05:00 забаву диктира Газда Паја. Сјајна информација за фанове овог посебног момка који својом музиком осваја читав регион. Још добрих вести. Поново ради Мартинез! Модерна оаза ноћних авантура наставља у познатом правцу. Баш лепе девојке, феноменални момци, топ коктели и савршена електронска музика. Да, то је Мартинез. Петак је идеалан дан да посетите проверено добро место у граду.


У суботу идемо на Марс. Drugstore започиње укрцавање на традиционалну журку 29. децембра у 23:00. Кроз музичко путовање ће вас водити Kezz, Sergio Lounge, MKDSL, Summer Deaths, Yan Dusk, Nihil, Спејс Нокси, Милковић и Флип. Много добра вожња кроз галаксију ће трајати до 06:00.

С обзиром да је ово последња субота у 2018. години, нема смисла да је не испоштујете како заслужује. Уместо кући, продужите на афтер у клуб Минт. "Protokol After Hours" почиње у 04:00. Не брините ако не стигнете на почетак журке. Трајаће до 10:00. Coeus, Мантон, Петар Влаховић. Три моћна имена за техно какав заслужујете.

Када посетите сваку наведену журку, тек онда ћете бити заистра спремни за дочек Нове 2019. године. Клабери, ђускајте као никада пре!