Техно петак

Ни диско ни хаус. Искључиво одличан техно доминира градом

Уторак 12. феб 2019.

cover image

Место које увек инсистира на техно звуку у петак, 15. фебруара од 23:00 до 06:00 има премијерно дешавање у 2019. У клубу Drugstore се организује нешто веће од журке. Наступиће власници берлинске музичке уније "Level Delta", ди-џејеви и продуценти Tom Talenberg и Corium. Заједно са њима гостује и Италијан Francesco Visconti познатији као VSK. И даље није крај листи извођача. Рајко Ристановић, ди-џеј RAR испред организације "Music Reactions" наступа исте вечери. Феноменална фузија ће обојити ноћ чистим техно ритмом.

Деда и Моца су Демо. Инспирисани Берлином су створили хибрид сет који ће представити у клубу DOT. Спој ди-џејинга, уживо наступа и максималне употребе ефеката су назвали "Не мораш у Берлин". Нема потребе да се пакујете јер главни град Немачке у петак, 15. фебруара од 23:00 до 05:00 стиже у град. Нови техно ди-џејеви великом брзином освајају клубове. Њихов техно није мрачан. Није ни спор. "Пуца" од добре енергије. Музичка иновација је више него добар разлог да проведете ноћ у самом центру.


За крај партијања афтер парти је одличан избор. Такође у техно маниру. Клуб Минт је традиционално добар избор за журке које почињу када се на свим другим местима завршавају. У оквиру музичког програма који потписује удружење "Протокол", доктори за одлагање сна и размену позитивних вибрација овај пут ће бити ди-џејеви Envy и Петар Влаховић. Стартују у 04:00, а пуштаће музику најмање до 10:00.