Куда за викенд: журке у петак - 20. април 2018

Куда у провод трећег петка у месецу

Уторак 17. апр 2018.

cover image

Клуб DOT у петак, 20. априла, од 23:00 до 05:00 има праву техно журку. Гост из Минхена, Benjamin Fröhlich је целим својим бићем у музици. Власник продавнице плоча и етикете се ди-џејингом бави више од деценију. Последњих година највећу пажњу му привлачи продукција. Његов техно је позитиван, баш какав нам треба у пролеће. Домаћа подршка је Кристијан Молнар. Одлична комбинација.

КЦ Град 20. априла од 23:00 до 04:00 организује априлско издање журке "Синт и Поп". Специјалан гост долази право из Беча, а ради се о ди-џеју и продуценту Мое. Још један љубитељ плоча преферира лагани ритам и праву забаву. Уз њега, музику за dance floor са много смеха пуштају Немања из Новог Сада - Неомодерн и Лиле из удружења Банда Панда.


Drugstore је предстојећи петак резервисао за журку "Northern Electronics Night". Читава ноћ је названа по етикети ди-џеја из Шведске који је предводник у организацији доброг провода на овој адреси. У питању је Anthony Linell. Од 23:00 до 06:00 музику ће пуштати и његов земљак Evigt Morker, а гостовање за ди-џеј пултом су потвдили и Stepn ak, Filip Xavi и Каен. Спремите се за снажан техно.