Журка, журка, журка

Први петак у децембру 2017 доноси сасвим различита музичка дешавања у популарним градским клубовима

Уторак 28. нов 2017.

cover image

Журка 2000 late је заказана за 1. децембар од 23:00 до 05:00 у клубу Хангар. Ретро ритам доноси одличан провод за све којима је музика из двехиљадитих најбоља икада. Ди-џејеви Ева и Матија ће целу ноћ пуштати најпопуларније домаће и стране песме тако да је играње до јутра загарантовано. Другачији музички почетак децембра обећава сјајан провод.


Клуб DOT не мења жанр, а овог петка доводи одличног Илију Ђоковића. Ди-џеј и продуцент који је својим талентом освојио Монику Круз пушта музику од 23:00. All night long ангажман је прави изазов за сваког ди-џеја али је сигурно да ће Илија пружити максимум и својим сетом направити добар провод за праве клабере. Велику популарност дугује вредном и упорном раду који осваја стејџ готово сваког великог дешавања у Србији.


Drugstore 1. децембра од 23:00 постаје клуб "Tresor" из Берлина. Чувени клуб постоји од 1991. године и сматра се култним местом у коме се развијала европска електронска сцена. Истоимена етикета сарађује са именима која померају границе и диктирају музичке трендове. Немачки техно храм број један ће представити његови водећи извођачи - Moritz von Oswald и Mareena. Домаћа подршка су Filip Xavi и Тијана Т.