Куда за викенд: журке у суботу - 26. мај

Субота ноћ је за прогресив хаус, хитове из ере двехиљадитих и баш добар техно

Среда 23. мај 2018.

cover image

Журке у Београду под отвореним небом су права делиција клабинга. Поготово када се организују на Калемегдану. Субота, 26. мај од 22:00 је 06:00 је резервисана за велику журку на Београдској тврђави. "Open air party" са прогресивним хаусом, чистим хаус звуком и сличним жанровима доноси другачији ритам у центар ноћног живота. И веома познате госте. Darin Epsilon и Nick Muir су професионалци високог ранга у електронској музици. Светски бит ће појачати и ди-џеј Audiostorm. Једини домаћи представник је Суботичанин Migazz. Четири ди-џеја за једним стејџом за провод у посебном ритму.

Последња журка "2000 Late" у зимској клупској сезони је заказана за 26. мај. Магацин Луке Београд је место одржавања музичког ретро дешавања. Ди-џејеви Ева и Матија стартују у 22:00, а до 04:00 ће пуштати најбоље песме са почетка миленијума. Одабрана селекција домаћих и страних хитова ће представити провод уз музику која није била на данашњем продукцијском нивоу али јесте освајала на први такт. Удобна обућа је обавезна јер нећете престати да играте.


Клуб Лудост традиционално дочекује суботу ноћ са Цојкетом на челу музичког програма. Љубитељи класичног клупског провода у Савамалој имају дупли разлог за радост јер Цојке доводи у госте колегу Милоша Старчевића. Припремите се за још један одличан парти на познатој адреси од 23:00 до 05:00.