Субота је дан за журке

Заборавите на најновије хитове. Ђускамо у најбољем ретро ритму

Среда 05. сеп 2018.

cover image

Чини се да је никада брже стигла друга субота у септембру. У инат правилима да ноћни живот мора да иде на паузу и да је време да се посветимо обавезама које почетак јесени доноси, осми септембар је савршен за излазак у град. И то не било какав излазак. Исте вечери се организују две познате журке које креирају домаћи ди-џеј тандеми, а које у епицентар постављају музику с почетка новог века.

Станица број један. Клуб Барутана. Журка "2000 Late". Ди-џејеви Ева и Матија 8. септембра од 22:00 до 04:00 отварају четврту сезону ауторског провода. Ди-џеј дуо је популарност стекао захваљујући препознатљивом осећају за ритам и хитове из двехиљадитих. Непревазиђене, сада већ евергрин песме из MTV продукције и пажљиво селектована домаћа естрада су на програму. Са овом журком нема грешке. Комерцијални денс креира позитивну атмосферу, евоцира успомене и, најважније, доноси никад бољи провод.


Станица број два. Сплав Hot Mess. Журка "Cherry on Top". На овој журци главну реч воде ди-џејеви Ике и Леа. Опет сјајан повратак у музичку прошлост. R'n'b и хип-хоп из деведесетих и почетка новог миленијума у квалитетном миксу са најновијим битом су лична карта ове журке која је на програму 8. септембра . Док Леа и Ике диктирају ритам, домаћице провода, Cherry Girls Squad су задужене да се сваки гост осећа баш добро. Музика се појачава у поноћ и све до 05:00 имате времена да владате подијумом за игру.