Kuda za vikend: žurke u petak - 20. april 2018

Kuda u provod trećeg petka u mesecu

Utorak 17. apr 2018.

cover image

Klub DOT u petak, 20. aprila, od 23:00 do 05:00 ima pravu tehno žurku. Gost iz Minhena, Benjamin Fröhlich je celim svojim bićem u muzici. Vlasnik prodavnice ploča i etikete se di-džejingom bavi više od deceniju. Poslednjih godina najveću pažnju mu privlači produkcija. Njegov tehno je pozitivan, baš kakav nam treba u proleće. Domaća podrška je Kristijan Molnar. Odlična kombinacija.

KC Grad 20. aprila od 23:00 do 04:00 organizuje aprilsko izdanje žurke "Sint i Pop". Specijalan gost dolazi pravo iz Beča, a radi se o di-džeju i producentu Moe. Još jedan ljubitelj ploča preferira lagani ritam i pravu zabavu. Uz njega, muziku za dance floor sa mnogo smeha puštaju Nemanja iz Novog Sada - Neomodern i Lile iz udruženja Banda Panda.


Drugstore je predstojeći petak rezervisao za žurku "Northern Electronics Night". Čitava noć je nazvana po etiketi di-džeja iz Švedske koji je predvodnik u organizaciji dobrog provoda na ovoj adresi. U pitanju je Anthony Linell. Od 23:00 do 06:00 muziku će puštati i njegov zemljak Evigt Morker, a gostovanje za di-džej pultom su potvdili i Stepn ak, Filip Xavi i Kaen. Spremite se za snažan tehno.